VALORACIÓ DE LA FESTA DEL BARRI DE LA GIRADA DE 2018

Un cop finalitzada la present edició de la festa del barri, des de l’associació de veïns i veïnes de la Girada volem posar en valor l’alta participació dels veïns i veïnes en tots i cadascun dels actes. Tots els actes programats han estat pensats per promoure la convivència i la cohesió social, tant pels veïns i veïnes de la Girada com pels de la resta de Vilafranca o d’altres municipis més o menys propers geogràficament. Creiem, honestament que ho hem aconseguit.

Tan mateix volem agrair la col·laboració de l’associació de comerciats de la Girada, del supermercat Carrefour Expres i de l’ajuntament de Vilafranca que ens han ajudat a assolir els objectius plantejats per la festa del barri d’enguany.

Finalment, també agrair a tots els espectacles contractats, la seva participació, la seva professionalitat i la seva predisposició per donar el màxim en tot moment. Volem fer extensiu el nostre agraïment als grups i a tots el integrants del Club Rítmica Olèrdola, del Grup de Country, SMS Country Club i del Grup de Swing, Grup Penedès Swing, grups que eren presents per primer cop a la nostra festa,   que ens van oferir un petit i intens tasteig de cultura popular. A tothom: moltes gràcies.

Esperem que la propera edició pugui assolir i millorar aquests objectius

Us adjuntem una sèrie de fotografies de la festa.