Exit d’inscripcions al Mercat de Segona Mà de la Girada del proper18 de març de 2018

Un cop tancades les inscripcions al  Mercat de Segona Mà de la Girada del 18 de març de 2018 , ja podem afirmar que aquest any hem superat totes les previsions de parades inscrites amb prop d’un centenar de parades. De fet ahir varem tancar les inscripcions a fi i efecte de poder garantir una taula per inscripció.Tothom que ha efectuat una inscripció té garantida una taula.

Aprofitem per recordar algunes dades importants del mercat:

  • En primer lloc que l’horari  serà de les 10 hores del matí fins a les 14 hores de la tarda a la Rambla  de la Girada.
  • En segon lloc, recordar que la finalitat i la filosofia del mercat de segona mà i d’intercanvi no es el lucre, sinó que es busca incentivar la sostenibilitat i promoure donar una segona vida als articles. El diumenge es podran vendre, intercanviar i regalar articles que necessàriament han de ser de segona mà.

Ara només falta que vingueu a gaudir del nostre mercat.

Comments are closed.