MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA

ÈXIT DE PARADES I DE PÚBLIC AL QUART MERCAT DE SEGONA MA DE LA GIRADA CELEBRAT AHIR, 28 DE MAIG DE 2017

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada vol fer ressò del èxit de parades i de públic  del quart mercat de segona mà que va tenir lloc ahir, 28 de maig de 2017, de 10 a 14 hores, a la Rambla de la Girada.

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada vol agrair la participació de totes les persones que van muntar una parada al quart mercat de segona mà de la Girada. Sense la seva presencia i col·laboració durant el transcurs del matí no hagués estat possible el gran èxit de la quarta edició del mercat.

D’aquesta manera, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada vol fer ressò del èxit de parades i de públic  del quart mercat de segona mà que va tenir lloc ahir, 28 de maig de 2017, de 10 a 14 hores, a la Rambla de la Girada

Un èxit que no hagués estat possible sense la col·laboració de totes i cadascuna de les persones que van muntar una parada i sense tola gent que el va venir a visitar. Va ser la vegada que va agrupar més parades i mes concurrència de gent. Vàrem tenir la presencia de més de 70 parades, moltes de veïns i veïnes del barri, on es podien trobar articles a un molt bon preu.

Cal destacar que la filosofia del mercat es la de donar una segona vida als articles des d’una idea de sostenibilitat. Al mercat de segona mà de la Girada es pot vendre intercanviar o es poden regalar els articles. En molts casos els productes tindran un valor simbòlic ja que la satisfacció recau en que aquella roba o aquell complement el pugui utilitzar un altre persona.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada tenim previst que el mercat de segona mà de la Girada passi a ser trimestral amb la idea de créixer i de consolidació sempre tenint en compte el manteniment de la seva filosofia i la seva funcionalitat

Per altra banda ja us podem informar que el proper mercat tindrà lloc en el marc de la festa del Barri de la Girada, concretament el diumenge 17 de setembre, de 10 a 14 hores del matí. Finalment, també informar que el darrer mercat de segona mà  de la Girada d’aquest any es celebrarà pels voltants de Nadal.

29 DE MAIG DE 2017

EL QUART MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA ARRIBA A LES 60 INSCRIPCIONS

A menys d’una setmana per què tingui lloc el quart mercat de segona mà, les inscripcions arriben a les 60 i continuen obertes. Tens roba, joguines o altres coses que ja no necessites, que només t’ocupen espai? Algú segurament ho necessita.

El vols regalar o vendre a un preu simbòlic? Aquesta es la teva oportunitat.

Sigui el que sigui vine al Quart Mercat de Segona Mà de la Girada. Te hi esperem!

Fes-ne difusió!!

Les inscripcions al quart mercat de segona mà de la Girada son obertes. Recordeu que per fer la ostra inscripció cal omplir el formulari d’inscripció. Si cliqueu a la casella de rebre respostes, aquest formulari us donarà una copia de les dades que hageu introduït. Aquesta copia us servirà també com a comprovant de la vostre inscripció.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

 

MAIG DE 2017

A 12 DIES PEL QUART MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA LES INSCRIPCIONS SEGUEIXEN OBERTES.

A 12 dies per què tingui lloc el quart mercat de segona mà, les inscripcions van augmentant i continuen obertes. Tens roba, joguines o altres coses que ja no necessites, que només t’ocupen espai? Algú segurament ho necessita. Vols intercanviar algun producte? El vols regalar o vendre a un preu simbòlic? Aquesta es la teva oportunitat.

Sigui el que sigui vine al Quart Mercat de Segona Mà de la Girada. Te hi esperem!

Les inscripcions al quart mercat de segona mà de la Girada son obertes. Recordeu que per fer la vostra inscripció cal omplir el formulari d’inscripció. Si cliqueu a la casella de rebre respostes, aquest formulari us donarà una copia de les dades que hageu introduït. Aquesta copia us servirà també com a comprovant de la vostre inscripció.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

 

MAIG DE 2017