RECULL DE PREMSA SOBRE LA CANCEL·LACIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA

LA PREMSA COMARCAL RECULL LA CANCEL·LACIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA

L’associació de Veïns i Veïnes de la Girada va convocar roda de premsa, que va tenir lloc el passat dimarts, 12 de setembre, a les 18:30 hores. En aquesta roda de premsa la junta de l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada va donar amplies explicacions del motius que ens van forçar a cancel·lar la celebració del mercat de segona mà de la Girada.

Cal destacar que existeix un ampli malestar entre els veïns i les veïnes del barri per aquest fet. De fet, a la roda de premsa van assistir alguns dels col·laboradors del mercat. Cal destacar que sense aquests col·laboradors el mercat hores d’ara no s’hagués celebrat mai (aquest aquest estat la cinquena edició del mercat) Volem recordar que la iniciativa de tirar endavant aquest mercat es seva. Iniciativa de la que L’associació de Veïns i Veïnes de la Girada va creure des del primer moment.

Us adjuntem, les cròniques del 3 de vuit i de la fura. En aquestes dues cròniques queden àmpliament detallats, tant el motius com les circumstancies que ens han abocat a prendre aquesta dolorosa decisió. Esperem que en un futur aquest tema pugui ser reconduit, de manera que el mercat es pugui tornar a celebrar. Recordem que segons l’actual programació trimestral del mercat, la propera edició del mercat ha de ser el proper diumenge, 3 de desembre d’enguany