LES REIVINDICACIONS DELS VEÏNS I VEÏNES DE LA GIRADA DONEN EL SEU FRUIT: S’AMPLIA EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 2 DEL BUS URBÀ QUE ARRIBARÀ A LA GIRADA

 

L’ajuntament ens acaba de comunicar l’ampliació del recorregut de la línia 2 del Bus urbà a partir del 31 de juliol d’enguany. Amb aquesta ampliació del recorregut d’aquesta línia, el temps per arribar al nou ambulatori o al hospital s’hauria de reduir de manera considerable. Encara que en cert retard, les reivindicacions i queixes dels veïns i veïnes de la Girada han estat tingudes en compte. Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada volem agrair el esforç i la constància dels veïns i veïnes del nostre barri que no es van voler conformar amb una situació injusta que els perjudicava clarament i que agreujava encara més les molèsties i perjudicis que per molta gent ha suposat el canvi d’ambulatori. Només recordar que en pocs dies es van recollir prop d’un miler de signatures.

Per altra banda, també volem reconeixer la disponibilitat de l’ajuntament per estudiar canvis en el recorregut del bus urbà que pugessin minorar el problema. Finalment, també cal tenir en compte l’esforç de la Coordinadora de Associacions de Veïns i Veïnes de Vilafranca que van assumir que el problema del transport a la Girada era realment un problema de tot Vilafranca, reivindicant també una solució a aquest problema.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada esperem que aquesta modificació del bus urbà escurci de forma considerable la durada del trajecte fins el nou ambulatori i fins el hospital. En tot cas no deixarem de vetllar per aquest i i tots el temes que tinguin una influencia directa en la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre barri.

Us adjuntem la segment informació proporcionada per l’ajuntament

Les noves parades de la línia L2 seran:

 • Estació Bus/Camp Cellerot
 • Av. Europa/El Parquet
 • Rbla. Girada/Rbla. Generalitat
 • Av. Lluís Companys/Rbla. Girada
 • Av. Garraf/Ricard Fortuny
 • Gral. Vallès/Dr. Fleming
 • Melió/Av. Barcelona
 • Av. Barcelona/Míser Rufet (Estació Tren)
 • Igualada/General Zurbano

la L2 ja no s’aturarà a les parades següents:

 • Amàlia Soler / Cal Bolet,
 • Pl. Estació,
 • Pines / Milà Fontanals,
 • St. Sadurní / Mas i Jornet
 • Espirall / Ptge. Lluís Mata

Els horaris de sortida de les Línies L1 i L2 seguiran sent el mateixos, si bé caldrà consultar els horaris de pas per les noves parades de la línia L2.

Els nous horaris també estaran disponibles a la web http://serveisurbans.vilafranca.cat/mobilitat/transport-public

Adjuntem els següents planells proporcionats per l’ajuntament

fulletó

Cartell

20170511 PROPOSTAL2