COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI DE LA GIRADA SOBRE L’UTILITZACIÓ DEL NOSTRE LOGO, EN UN CARTELL, SENSE LA NOSTRE AUTORITZACIÓ I SENSE EL NOSTRE CONSENTIMENT

 

 

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI DE LA GIRADA SOBRE L’UTILITZACIÓ DEL NOSTRE LOGO, EN UN CARTELL, SENSE LA NOSTRE AUTORITZACIÓ I SENSE EL NOSTRE CONSENTIMENT

 

Amb aquesta publicació a la nostre pàgina web publiquem el següent comunicat, que ha estat emès per la Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada i que fa referència a l’utilització del nostre logo en un cartell, sense la nostre autorització ni coneixement, a l’espai de gossos de la Girada.

 

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada, desprès de comprovar l’aparició d’una nota, amb el nostre logo, a l’espai de gossos que darrerament ha estat habilitat al costat de l’arxiu municipal, emet el següent  comunicat.

 

La Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada acaba de comprovar l’aparició d’un cartell, amb el logo de la nostra associació, a la zona de gossos que es troba al costat de l’arxiu municipal. Des de la Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada volem informar que en cap cas tenim res a veure amb aquest cartell. Igualment, volem deixar ben clar que en cap cas ningú pot fer servir el logo de l’associació sense el coneixement i l’acord de la junta.

 

Vilafranca del Penedès, 3 de juliol de 2017

 

Manel Pac Rovira

President de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada.