Reunió sobre el Nou Centre d’Atenció Primària

 

El passat dilluns, 5 de desembre ens vam reunir amb l’alcalde per tal de comunicar-li tots els dubtes o incidències que ens vàreu fer arribar via correu electrònic sobre el nou Centre d’Atenció Primària.

En la mateixa reunió vam comptar amb la presencia de diferents responsables de la gestió del CAP.

Pel que fa a la divisió de Vilafranca en dos zones, ens van explicar que es va fer ja fa un temps i sempre seguin criteris tècnics i amb el vist i plau de l’equip de govern i els tècnics de l’ajuntament.

 

Pel que fa a les diferents incidències com ara matrimonis amb designació de diferents metges, pacients crònics als que se’ls ha canviat el metge…. etc. ens han comunicat que es poden solucionar anant al taulell del CAP a on han reforçat el personal per tal que el tràmit pugui ser ràpid.

 

També ens van confirmar que passats sis mesos qualsevol persona podrà canviar de centre mèdic, és a dir, podrà tornar a un metge del CAP de la plaça Penedè, però si això es fa, l’atenció domiciliaria es continuarà portant des del el CAP nou.

 

Pel que fa la distància des del nostre barri i el nou CAP i la poca funcionalitat de la línia d’autobusos i desprès de fer la proposta ens van dir que estudiarien la possibilitat de posar algun tipus de llançadora o bé segons un estudi de la Diputació de Barcelona, racionalitzar el recorregut de les línies del bus urbà.

 

Continuem estant a la vostra disposició per atendre els vostres dubtes al correu electrònic aveinsdelagirada@gmail.com