CORAL LA GIRADA

 


El 22 de setembre comencen de nou els assajos de la CORAL DE LA GIRADA, al local de l’associació de veïns de la Girada, situat i Rbla. de la Girada núm. 15 baixos. Convidem tots els qui vulguin formen part d’aquest grup de persones que li agrada gaudir de la música i l’amistat. Us esperem a tots cada dijous de 17.30 a 19.30 hores. Us esperem.

 

INTRODUCCIÓ:

La Coral La Girada, va néixer l’any 2007, com iniciativa de l’associació de veins del barri de La Girada de Vilafranca y del mestre musical Sr. Gregori Martinez, que va reunir a un grup de persones amants de la música coral. Des de llavors i fins setembre de 2017, el mestre Sr. Gregori Martinez ha exercit les funcions de director de la Coral. Actualment la nostra Coral es dirigida per la pianista CAROLINA RAMOS.

El nombre de cantaires de la nostra Coral, actualment es de 31, (22 dones i 9 homes.)

El tipus de cançó que interpretem es força variat, passant des de la música tradicional catalana, a les havaneres,  caramelles, música religiosa i participació en misses. També en el nostre repertori hi figuren  tangos, nadales, música espanyola i  d’altres indrets del mon, música sud-americana y africana.

ACTUACIONS:

          ACTUACIÓ A L’AUDITORI DE VILAFRANCA

Pel que fa a atuacions, hem fomentat des de sempre el sistema d’intercanvis amb d’altres corals de Catalunya, el que ens ha portat a participar en llocs tant diversos, com Santa Eulalia de Ronçana, Prades, Llinans del Vallés, Lliçà d’Amunt, Canyelles, Mollet, Subirats, Sant Pere de Riudibtlles, Cardona, Montblanc, Ascó. etc.

        ACTUACIÓ A L’AUDITORI DE VILAFRANCA

A iniciativa pròpia hem organizat concerts en Saragossa, Catedral de Tortosa, Monestir de Montserrat, Cripta de la Sagrada Família de Barcelona, aixi com participar en la missa matinal dels diumenges de TVE2 a Sant Cugat del Vallés  en  quatre ocasions. En aquest sentit cal assenyalar la nostra participació en l’aplec de Corals que va tenir lloc a Vilafranca durant l’any 2015, amb motiu de que la nostra Vila va esser anomenada Capital Catalana de la Cultura 2015.

Pel que fa a Vilafranca hem Participat en diversos actes, fonamentalment en l’esglesia de Sant Francesc, Basilica de Santa Maria, amb l’assistència del nostre bisbe Agustí Cortés, Auditori de Vilafranca, tant en actuacions indivuduals com en la passada edició del CANTAGRAN 2017 i en el Vinseum (Antic Museu del Vi de Vilafranca)

                  CONCERT D’ESTIU 2019  A L’ESGLESIA DE SANT FRANCESC

          CONCERT DE  NADAL 2019 A L’ESGLESIA DE SANT FRANCESC

Any 2020, vam assajar durant tres mesos fins l’arribada de la COVID-19 que vam haver de parar,

i fins avui dia 1 de setembre no sabem si podrem continuar els assajos. La situació

actualment no convida a fer-lo, ja que la COVID-19, ens segueix acompanyant, no sabem fins quan………..

Continuem….

Per fi ha arribat el moment, ja hem tornat als assaigs. Com sempre al local de l’associació de 17:45 a 19:45 hores. Us esperem