LA CAPTA DE LA FESTA MAJOR VINDRÀ A LA GIRADA EL PROPER 22 D’AGOST

LA CAPTA DE LA FESTA MAJOR VINDRÀ  A LA GIRADA EL PROPER 22 D’AGOST

Us informem que la capta de la festa major d’enguany  tindrà lloc el proper dia 22 d’agost de les 18:00 a les 20:30.

Com cada any, els Administradors de la Festa Major duran al nostre barri un dels balls de la Festa Major. En aquests moments encara no tenim confirmació de quin serà el ball que vindrà a la Girada. Tan aviat com tinguem aquesta informació us la farem arribar.

Finalment, només volem recordar-vos que, com ja es habitual, de forma paral·lela a la Capta,  entre les 18’00 i les 20:30 del dia 22 d’agost, l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada farà un taller de manualitats per la quitxalla  que versarà sobre la Festa Major de Vilafranca.

 

FIGURA DE LA FESTA MAJOR QUE ELS NENS VAN FER L’ANNY PASSAT

Us hi esperem!!