ES POSPOSA LA CAPTA DE LA FESTA MAJOR A LA GIRADA AL 24 D’AGOST DE 2017

ES POSPOSA LA CAPTA DE LA FESTA MAJOR A LA GIRADA AL 24 D’AGOST DE 2017

Us informem que la capta de la festa major d’enguany no tindrà lloc avui, dia 21 d’agost, tal com estava previst, sinó el proper dijous 24 d’agost.  El motiu d’aquest endarreriment es l’ajornament de totes les recepcions i actes oficials de Vilafranca, per els tres dies de dol oficial (21, 22, i 23 d’agost),  que l’ajuntament ha decretat per la mort del Vilafranquí, Pau Pérez Villán, als atemptats terroristes de Barcelona.

Us confirmem que la capta tindrà lloc el proper dijous 24 d’agost, entre les 18’00 i les 20:30 de la tarda, a la Rambla de la Girada. Els balls previstos eren el Ball dels Nans petits i el Ball Pla (petits i grans). En aquests moments els Administradors de la Festa Major encara no ens han confirmat si vindran els mateixos balls o si en vindran uns altres. El possible canvi del balls estarà motivat per la programació dels seus assajos.

Finalment, només volem recordar-vos que, com ja es habitual, de forma paral·lela a la Capta,  entre les 18’00 i les 20:30 del dijous 24 d’agost, l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada farà un taller de manualitats per la quitxalla  que versarà sobre la Festa Major de Vilafranca.

Us hi esperem!!