VISITA DE L’ALCALDE DE VILAFRANCA, PERE REGULL AL BARRI DE LA GIRADA

VISITA DE L’ALCALDE DE VILAFRANCA, PERE REGULL AL BARRI DE LA GIRADA

El proper dilluns 12 de juny, a les 20 hores, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, Vindrà al local de la nostre Associació i estarà a disposició del veïns i veïnes per atendre les propostes, suggerències, valoracions o queixes que li vulgueu formular.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada valorem molt positivament la visita de l’Alcalde de Vilafranca ja que la millor manera de que el nostre barri pugui avançar es fent palesa totes aquelles circumstàncies, fets o situacions que puguin ajudar a que el barri prosperi. Que millor que fer-les arribar directament a l’Alcalde? Així, us encoratgem a que vingueu el proper dilluns al local de l’Associació de Veïns i Veïnes de Vilafranca. En tot cas, i si per qualsevol motiu no podeu venir, ens podeu lliurar la vostre inquietud i nosaltres la transmetrem a l’alcaldia. Les podeu lliurar a la bústia que hi ha al local de l’associació o per correu electrònic a la següent adreça: aveinsdelagirada@gmail.com