FELICITACIONS DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI DE LA GIRADA A LA CORAL LA GIRADA PEL SEU DESÈ ANIVERSARI

FELICITACIONS DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI DE LA GIRADA A LA CORAL LA GIRADA PEL SEU DESÈ ANIVERSARI 

L’associació de Veïns i Veïnes del Barri de  la Girada es congratula i vol fer publica la seva més sincera felicitació a la Coral la Girada pel seu desè aniversari.

Ahir, dia 4 de juny, a les 18:30 de la tarda, a l’església de sant Francesc, va tenir lloc un emotiu concert commemoratiu del desè aniversari de la Coral la Girada. En aquest acte es va poder gaudir de l’actuació de la Coral la Girada i de les dues altres corals que l’acompanyaven: la Coral Veus Amigues de Cervelló i la Coral Tívoli de Vilafranca del Penedès.

L’associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Girada, vol reiterar aquesta felicitació i fer-la extensiva al seu Director, Gregori Martínez, al seu President, Gabriel Santolaria, a la resta de membres de la Junta Directiva, als cantaires i als familiars per la seva feina de difondre la música i el barri de la Girada arreu.

 

 

2 thoughts on “FELICITACIONS DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI DE LA GIRADA A LA CORAL LA GIRADA PEL SEU DESÈ ANIVERSARI

Comments are closed.