DUES DEMANDES DELS VEÏNS I VEÏNES DE LA GIRADA TRANSMESES A L’AJUNTAMENT

L’associació de Veïns i Veïnes de la Girada transmet a l’ajuntament una sèrie de demandes rebudes per part d’un conjunt de veïns i veïnes del barri. En concret, son dos:

  • la primera demanda té a veure amb la preocupació existent per la nova zona de gossos que properament s’ha posar en funcionament. En concret es demana que es faci una restricció horària, entre 9 i 21 hores, tal com fixa l’ordenança municipal de convivència.
  • La segona demanda és una queixa per la proliferació de sorolls, botellon i escàndols que darrerament s’estan produint al descampat de l’aparcament entre el jutjat i l’arxiu. Concretament es demana un control sobre aquesta zona i que s’instal·lin cartells indicant que cal respectar el descans dels veïns i les veïnes.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada, com no podia ser d’un altre manera, entoma les problemàtiques que afecten als veïnes i veïnes de la Girada i reclama que l’ajuntament prengui en consideració aquestes demandes que son totalment lògiques i coherents.