TANCAMENT DE LES INSCRIPCIONS AL QUART MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA

lamentablement us volem informar que ens veiem obligats a tancar les inscripcions al quart mercat de segona mà de la Girada. El motiu del tancament de les inscripcions al mercat dos dies abans de la seva celebració es la manca de taules per garantir que tothom que s’inscrigui a partir d’aquest moment pugui tenir almenys una taula. El fet es que l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada quan va organitzar aquest mercat, preveient una possible alta inscripció, va demanar a l’Ajuntament tot el material imprescindible per a poder-lo realitzar. La nostre sorpresa es que ahir al mati en informen que només ens podran servir la meitat de taules so-licitades, fet que posava realment en perill la celebració del mercat ja que les inscripcions eren molt més elevades que la quantitat de taules assignades. Finalment hem aconseguit que se’ns subministren unes quantes taules més, quantitat que creiem que serà suficient per cobrir les inscripcions actuals però no per garantir-ne més.

D’aquesta manera, el mercat tindrà lloc, entregant una sola taula per inscripció a partir de les 09 hores del matí i seguint de manera rigorosa l’ordre d’inscripció.

Esperem que malgrat tot el mercat tingui molt d’èxit i pugui cobrir les demandes i els objectius pretesos.