EL QUART MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA ARRIBA A LES 60 INSCRIPCIONS

A menys d’una setmana per què tingui lloc el quart mercat de segona mà, les inscripcions arriben a les 60 i continuen obertes. Tens roba, joguines o altres coses que ja no necessites, que només t’ocupen espai? Algú segurament ho necessita.

El vols regalar o vendre a un preu simbòlic? Aquesta es la teva oportunitat.

Sigui el que sigui vine al Quart Mercat de Segona Mà de la Girada. Te hi esperem!

Fes-ne difusió!!

Les inscripcions al quart mercat de segona mà de la Girada son obertes. Recordeu que per fer la ostra inscripció cal omplir el formulari d’inscripció. Si cliqueu a la casella de rebre respostes, aquest formulari us donarà una copia de les dades que hageu introduït. Aquesta copia us servirà també com a comprovant de la vostre inscripció.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.