A 12 DIES PEL QUART MERCAT DE SEGONA MÀ DE LA GIRADA LES INSCRIPCIONS SEGUEIXEN OBERTES

A 12 dies per què tingui lloc el quart mercat de segona mà, les inscripcions van augmentant i continuent obertes. Tens roba, joguines o altres coses que ja no necessites, que només t’ocupen espai? Algú segurament ho necessita. Vols intercanviar algun producte? El vols regalar o vendre a un preu simbòlic? Aquesta es la teva oportunitat.

Sigui el que sigui vine al Quart Mercat de Segona Mà de la Girada. Te hi esperem!

Les inscripcions al quart mercat de segona mà de la Girada son obertes. Recordeu que per fer la vostra inscripció cal omplir el formulari d’inscripció. Si cliqueu a la casella de rebre respostes, aquest formulari us donarà una copia de les dades que hageu introduït. Aquesta copia us servirà també com a comprovant de la vostre inscripció.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.