PROGRAMA FESTA DEL BARRI 2023

SOPAR A LA FRESCA

Com tots els anys i dins la celebració de la festa del nostre barri.  l’Associació de Veïns organitza el sopar popular de tots els veïns que vulguin participar i compartir una bona estona amb els seus conveïns. Per a això us convidem a participar  ompliu el formulari adjunt. Gràcies.

L’associació obsequiara amb una copa de cava per fer el brindi del final del sopar.  A continuació a ballar.

INSTRUCCIONS DEL SOPAR: ● Cadascú ha de portar  el seu menjar i estris.    

● Es convida als veïns i veïnes a preparar menjar conjuntament per compartir.●

L’organització proporcionarà cadires i es podrà seure a l’espai de taules, cal reservar cadires prèviament per Internet a la (www.lagirada.cat) al següent enllaç.https://https://forms.gle/9Wk9oDAqp8wvi8q18 Es demana que un voluntari de cada colla vingui a las vuit per tal d’ajuda a muntar les taules.●

L’associació demana a tots els participants que s’emportin les restes i deixalles  a casa seva o les dipositin als contenidors del carrer. Igualment es demana que , en marxar, tothom deixi les cadires i les taules al lloc indicat.

MOLTES GRÀCIES.


NOTA: AFORAMENT LIMITAT PER A L’OBRA DE TEATRE